Laadpaal geplaatst aan huis

Voor een particuliere klant hebben we een EV Hub 3×16 A geplaatst aan huis. Deze klant rijdt met een e-Golf en kan de auto nu aan huis laden. Als de accu leeg is, is de e-Golf met deze laadpaal in ca. 4,5 uur weer vol. Tevens hebben we een aparte kWh meter in de meterkast ingebouwd om het verbruik te monitoren en eventueel zakelijk gebruik te faciliteren. 

De laadpaal is uitgerust met een 5m laadkabel en type 2 stekker. Tevens is een wandcontactdoos in de laadpaal gebouwd, zodat netspanning beschikbaar is voor bijvoorbeeld een stofzuiger tijdens het schoonmaken van de auto

Zakelijke laadpaal geplaatst bij Makelaarskantoor

Bij een makelaarskantoor hebben we onlangs een EV Hub 3×16 A geplaatst en gebruiksklaar opgeleverd. Met deze laadpaal kunnen klanten van het kantoor de auto laden. Boven het kantoor zijn appartementen en ook bij
deze bewoners was de wens voor een laadpaal. Deze EV Hub zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor het laden van de Renault Zoe van één van de bewoners.

Ook hier hebben we een separate kWh meter ingebouwd om het laden te
monitoren en apart te houden. Uiteraard is de inbouw conform NEN 1010 gerealiseerd. Na het testen van de laadpaal is de gehele installatie aan de klant overgedragen.

De laadpaal is voorzien van een vaste kabel met type 2 stekker en een ingebouwde wandcontactdoos.

Dit makelaarskantoor is met deze laadpaal klaar voor de toekomst!

Particuliere laadpaal geplaatst in Delfzijl

Voor een eigenaar van een e-Golf hebben we een 3x16A EV Hub laadpaal gebruiksklaar gemonteerd. Hierbij hebben we de bestaande 1-fase meterkast ook compleet vervangen door een nieuwe 3-fase meterkast. Enexis heeft vervolgens de aansluiting verzwaard, waardoor de auto nu met maximaal 11 kW kan worden geladen

De laadpaal is voorzien van een 8 m lange laadkabel met vaste type 2 stekker. Tevens bevat de laadpaal een ingebouwde wandcontactdoos. Met een sleutelschakelaar kan de laadpaal in- en uitgeschakeld worden.

De laadpaal is achter een stenen pilaar aan de muur bevestigd en hierdoor tegen weer en wind is beschermd.

Zakelijke laadpaal geplaatst voor BOX Wagenparkbeheer

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever BOX Wagenparkbeheer hebben we een EV Hub laadpaal geplaatst. De laadpaal laadt in 3x16A en is uitgerust om een Tesla model 3 te laden. Door de kabel; achter de laadpaal door de muur te leiden, is aan de buitenmuur geen kabel te zien en is het geheel strak afgewerkt.

Op verzoek is de laadpaal uitgerust met een 8m laadkabel en voorzien van een vaste type 2 stekker.

Naast de laadpaal is ook de meterkast aangepakt en is een kWh-meter geplaatst.+